Uçakların kulakları sağır eden gürültülerinin arasından kendini belli ediyordu uzun topuklu pembe çizmelerin taşlarda bıraktığı yankı. Güneşin parlak ışıklarının altında bembeyaz cildi resmen bağırıyordu; ben buradayım! Uzun bacakları olduğu gibi ortadaydı, pembe renkli ünlü marka bir mini etek bunu zahmetsizleştiriyordu. Aynı renk - ve aynı marka - ince askılı bir bluz ile görenler onu çilekli kremaya batırılmış bir pamuğa benzetebilirdi. Kız gidecekleri uçağın görüntüsünü görünce kırmızı dudaklarını memnuniyetle yukarı kaldırdı. Nori her şeyi mükemmel planlamıştı. Görüntüleri dışında kesinlikle dikkat veya şüphe çekmeyeceklerdi. Herkesin, onların zengin yolcular olduğuna kanaat getireceği su götürmez bir gerçekti. Eiyou Örgütü ve Işık Ekibi'nin başkanı, çoğu insan için adalet yerine geçen kişi, Nori; Sayuri'nin sayamadığı korumalardan birine dalga geçercesine kolunu atmıştı. O görüntüyle daha büyük bir gülümseme sardı yüzünü. Nori her ne kadar laubali gibi görünse de, gerektiğinde son derece ciddi de olabiliyordu ve bir o etkileyici. Yanına yaklaşıp varlığını belirtir gibi saygıyla öne eğildi; Japonların geleneklerinde bir selamlaşma olarak algılanan bu hareket Sayuri için saygı belirtisiydi. Sonunda doğrulunca heyecanlı bir sesle konuşmaya başladı. " Ben hazırım efendim. " Kısa ve öz. Görevlilerin yol boyu arkasında taşıdığı büyük valizi elinden almalarına izin verip, kulaklarını Nori'den gelecek ilk emre dikkat kesti.